Hypotheekverruiming tot € 25.000

Woningen welke een EPC=0 hebben komen in aanmerking voor een hypotheekverruiming van € 25.000.

Voor de jaarlast van dit bedrag hoeft geen inkomen aanwezig te zijn. Men gaat ervan uit dat de energiebesparing van deze woningen voldoende is om de hypotheeklasten van deze € 25.000 op te kunnen brengen.

Een 10 jarige garantie voor het behoud van EPC=0 is daarvoor vereist. GerwenZO en haal installateurs verstrekken desgewenst deze garantie. Voorwaarde is wel dat voor de installaties 10 jaar lang een onderhoudscontract afgesloten moet worden bij de installateur van het project. Onderhoud moet aantoonbaar gepleegd worden. Meer informatie kan onze makelaar u verstrekken.

Wij maken uw woning duurzaam voor het leven

Uw woning in het GerwenZO! Project is niet zomaar een woning, het geeft u het beste op het gebied van energie en duurzaam leven. De woning heeft, naast een uitmuntende isolatie maar liefst 3 energieopwekkende en energiebesparende systemen. Te weten een (water) warmtepomp, zonnepanelen en een gebalanceerd ventilatiesysteem. De subsidie die verkregen kan worden op zonnepanelen en warmtepompen komt ten goede van de koper. Voor de subsidie zal de regeling 2019 gaan gelden, hoe die regeling is weten we nog niet. In 2018 zou dit circa €3000 zijn geweest.

Een aantal andere voordelen van de GerwenZO! duurzame woningen zijn:WARMTE POMP

Voor u hebben we de “Mercedes” onder de warmtepompen geselecteerd. Deze warmtepomp werkt op aardwarmte en zorgt voor een aangename warmte in uw woning middels vloerverwarming. Geen radiatoren (behalve in badkamer en soms op zolders, waar elektrische radiatoren komen) Tevens heeft u direct warm water vanuit het ingebouwde boilervat van 180 liter. In de zomer heeft de warmtepomp ook de mogelijkheid om uw woning koel te houden. Het afgekoelde grondwater zal, via de slangen in de vloer uw woning enkele graden terug koelen. In het algemeen is bekend dat een warmtepompinstallatie weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Een inspectiebeurt per jaar om te kijken of alles optimaal functioneert is voldoende.

ZONNEPANELEN

Voldoende zonnepanelen voor het laten werken van de warmtepomp. Deze panelen zijn van het nieuwste soort. Er wordt gebruik gemaakt van panelen met 305 Watt piek. De panelen liggen niet op de pannen maar tussen de pannen. Vele malen mooier als wat we normaliter aan zonnepanelen op pannendaken zien. Wat onderhoud betreft dient u ze alleen jaarlijks een keer te wassen, dan wekken ze het meeste op en gaan ze het langste mee.

GEBALANCEERDE VENTILATIE

De Warmte Terugwin Unit zorgt voor ventilatie van de woning met beperkt warmteverlies, tevens wordt de lucht in de woning gefilterd. Bij het ontwerpen van de woningen zij er genoeg ramen die open kunnen om eens flink te kunnen luchten.

U WERKT MEE AAN EEN BETER MILIEU

Met deze woning kunt u uzelf op klimaatgebied in de spiegel aankijken, ook ten opzichte van komende generaties. U gaat wonen in een gasloze wijk en bent de regulering vanuit de overheid ver vooruit en per saldo bent u zeker niet duurder uit.

Geniet ervan!! Team ontwikkeling Gerwen ZO!

Attachments:
Download this file (Installatie folder GerwenZO-10112017.pdf)Installatie folder[ ]279 kB

Afdrukken