• Homepage 417086011

  GerwenZO! is het nieuwbouw project
  van 72 woningen in het Zuidoosten van Gerwen

 • Shutterstock 101423410

  Deze prachtige locatie kan binnenkort uw nieuwe woonadres worden

 • Shutterstock 119715592

  Ontdek wat het dorpse, groene en eigentijdse Gerwen u te bieden heeft

 • Shutterstock 198973802

  GerwenZO! biedt iedere doelgroep een woningtype wat aansluit bij uw persoonlijke situatie

 • Shutterstock 205290715

  GerwenZO! is het nieuwbouw project
  van 72 woningen in het Zuidoosten van Gerwen

 • Shutterstock 325858112

  Deze prachtige locatie kan binnenkort uw nieuwe woonadres worden

 • Shutterstock 204799849

  Ontdek wat het dorpse, groene en eigentijdse Gerwen u te bieden heeft

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over GerwenZO!

Hier leest u eerdere berichtgeving terug en kunt u zich inschrijven voor de digitale nieuwsbrief om in de toekomst niets te hoeven missen over de voortgang aangaande het GerwenZO! project.

facebook_page_plugin

Nieuws & nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 20 GerwenZO! - Juni 2019 / Lees meer…

Nieuwsbrief 20 GerwenZO!
View this email in your browser

Nieuwsbrief

 
Beste geïnteresseerde,

Hierbij ontvangt u als belangstellende, kandidaat, of koper alweer de twintigste nieuwsbrief van GerwenZO!

In deze nieuwsbrief:
Algemeen 
Informatiecentrum gaat volgende week sluiten
Storm
Tijdelijk parkeren
Tijdelijke afvalinzameling

Website  
Gevelbetimmering van kavel 1 t/m 6
Algemeen

Na een feestelijke viering van het bereiken van het hoogste punt op 9 mei j.l. was de open dag op 11 mei eveneens een groot succes.

Dat we in de maand mei 4 koopcontracten tekenden voor de tweekappers bewijst dat het in werkelijkheid zien van het project altijd nog beter werkt dan verkopen van tekening. De kandidaten konden nu de perfecte detaillering, geweldige materiaaltoepassingen maar zeker ook de grootte van de woningen met eigen ogen zien.

Per saldo zijn er nu nog 2 tweekappers te koop en 1 vrijstaande seniorenbungalow. Voor iemand die als “eigenbouwer” aan de slag wil, hebben we het perceel grond van de oude boerderij nog in de aanbieding. Op 688m2 grond kun je een prachtige vrijstaande nieuwe woning bouwen die volgens het bestemmingsplan moet voldoen aan de beeltenis van een Brabantse boerderij.

Ondertussen zijn de eerste woningen opgeleverd en zullen er wekelijks kopers de sleutel krijgen van hun huis. Dat gaat in gestaag tempo door tot medio januari/februari 2020.

Na de bouwvakvakantie begint de aannemer voor de infrastructuur in het “hofje” met de bestrating.

 
Gevelbetimmering van kavel 7
Storm
 
De storm van de voorbije dagen heeft een boom geveld in het park tussen ons bouwplan en de voetbalvelden. Heel jammer! Samen met de landschapsarchitect gaan we bekijken hoe we deze boom gaan vervangen door een nieuwe.
 
Informatiecentrum gaat volgende week sluiten
 

Meer dan een jaar lang hebben we nieuwe kandidaten en kopers mogen ontvangen in ons informatiecentrum aan de Ter Warden. Om ruimte te maken voor de aanleg van infrastructuur zal dit centrum op 8 juni a.s. voor de laatste keer geopend zijn.

In de week na Pinksteren zal het afgevoerd worden. Met nieuwe kandidaten voor de resterende woningen maken we in overleg afspraken op ons kantoor of op de bouw.

 
Tijdelijk parkeren

Op de plaats van het informatiecentrum en achter de oude boerderij zal plaats zijn voor tijdelijk parkeren voor de eerste bewoners ten tijde van de aanleg van de bestrating.

De prachtige kopgevel van kavel 14
Tijdelijke afvalinzameling

Aan de Ter Warden is een tijdelijke plaats gemaakt waar containers staan voor afvalinzameling. Ook palen om plastic zakken aan te hangen voor inzameling zijn aanwezig.

Deze tijdelijke oplossing zal in het najaar worden opgeruimd als de definitieve plaats is ingericht op de plek waar Ter Warden over gaat in de Polder.

Bezoek de website!

Onze website www.gerwenzo.nl wordt regelmatig vernieuwd met alle laatste informatie over de nog beschikbare woningen. U vindt daar de definitieve ontwerpen, prijslijsten, technische omschrijvingen etc.

Indien u belangstelling heeft voor dit prachtige plan, lees dan zeker nog eens de vorige nieuwsbrieven na die u vindt op onze website of door HIER te klikken.

 

Na het inschrijven voor een verzoek om contact en verdere informatie via onder anderedeze linkkrijgt u een telefoontje van onze makelaar voor het maken van een afspraak. Ook kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 040-34 00 009.


Alle informatie over GerwenZO! is te vinden op de website www.gerwenzo.nl. Hier kunt u ook een verzoek om contact indienen, of stuurt u bij verdere vragen gerust een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is, zal dit per email aan u bekend worden gemaakt omdat u ingeschreven staat voor de nieuwsbrief van

GerwenZO!
Hét nieuwbouw project van 72 woningen in het Zuidoosten van het dorpse, groene en eigentijdse Gerwen.
 
Met vriendelijke groet,

Team GerwenZO! 
 
 
 
 
 
www.gerwenzo.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gerwenzo
 
Copyright © 2016 GerwenZO, All rights reserved.

Ons e-mail adres is
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt zich uitschrijven voor deze mailing.

Afdrukken

Open huis op 11 mei!

Op 11 mei tussen 10.00-12.00 uur bent u van harte welkom op de Open Huis dag van GerwenZO! U zult worden rondgeleid op het bouwterrein en kunt de bijna gereed zijnde woningen bezoeken. 

Afdrukken

Ontdek de bijzonder mooie ligging van GerwenZO!

Een opname van de bijzonder mooie ligging van GerwenZO! met een duidelijk beeld van de groene omgeving en de stand van het werk.

Afdrukken

Een mooi artikel in de Nuenense Krant over de eerste boorpaal van GerwenZO!

 

Feestelijke eerste boorpaal op woensdag 11 juli

Onder grote belangstelling van veel kopers, leden van de dorpsraad, bouwteam en andere genodigden werd door ex wethouder Martien Jansen onder het toeziend oog van de huidige wethouder Carolien van Brakel en gedeputeerde van de provincie Noord Brabant de “eerste”boorpaal gemaakt. Eigenlijk was het niet de eerste maar een feestpaal, de boorder was al 2 dagen volop bezig. Dat mocht de pret niet drukken! Sankomij installatietechniek had gezorgd voor de demonstratiewagen van Nathan waarin in het echt de warmtepompinstallatie te zien was. Interessant voor de kopers van deze gasloze woningen. Ook kon iedereen bij zijn eigen huis gaan kijken hoe de bouwput in de meeste gevallen al uitgegraven was.

WE zijn begonnen!  

ONDERSTAAND DE UITEINDELIJKE VERSIE VAN HET STEDENBOUWKUNDIG PLAN VAN GERWENZO!*

*Alle in deze website getoonde ontwerpen moeten nog goedgekeurd worden door de welstandscommissie, gemeente en Woningborg.
Opmerkingen van deze instanties kunnen nog leiden tot kleine aanpassingen.


Verzoek om contact voor verdere informatie en inschrijven nieuwsbrief

* verplicht
 

Inschrijven nieuwsbrief
* verplicht