• Homepage 417086011

  GerwenZO! is het nieuwbouw project
  van 72 woningen in het Zuidoosten van Gerwen

 • Shutterstock 101423410

  Deze prachtige locatie kan binnenkort uw nieuwe woonadres worden

 • Shutterstock 119715592

  Ontdek wat het dorpse, groene en eigentijdse Gerwen u te bieden heeft

 • Shutterstock 198973802

  GerwenZO! biedt iedere doelgroep een woningtype wat aansluit bij uw persoonlijke situatie

 • Shutterstock 205290715

  GerwenZO! is het nieuwbouw project
  van 72 woningen in het Zuidoosten van Gerwen

 • Shutterstock 325858112

  Deze prachtige locatie kan binnenkort uw nieuwe woonadres worden

 • Shutterstock 204799849

  Ontdek wat het dorpse, groene en eigentijdse Gerwen u te bieden heeft

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over GerwenZO!

Hier leest u eerdere berichtgeving terug en kunt u zich inschrijven voor de digitale nieuwsbrief om in de toekomst niets te hoeven missen over de voortgang aangaande het GerwenZO! project.

facebook_page_plugin

Nieuws & nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 19 GerwenZO! - Mei 2019 / Lees meer…

Nieuwsbrief 19 GerwenZO!
View this email in your browser

Nieuwsbrief

 
Beste geïnteresseerde,

Hierbij ontvangt u als belangstellende, kandidaat, of koper alweer de negentiende nieuwsbrief van GerwenZO!

In deze nieuwsbrief:
Hoogste punt en open dag
De planning
Voortgang verkoop  
De oude boerderij
Infrastructuur
Afvalinzameling
Huis van de toekomst
Individuele wensen voor nieuwe kopers

Informatiecentrum
Website  
Hoogste punt en open dag

Op 9 mei zal wethouder Caroline van Brakel de officiële handeling verrichten waarmee we in dit project het hoogste punt vieren. Een bijeenkomst waar alle kopers en het hele bouwteam voor uitgenodigd worden. Wat zal het “pannenbier” heerlijk smaken!

Op zaterdag 11 mei a.s. houden we “open dag” voor alle belangstellenden. Van 10 tot 12 uur zal het bouwterrein toegankelijk zijn voor nieuwe kandidaten en belangstellenden. Onveilige plekken worden natuurlijk met rood-wit lint afgezet. Een aantal woningen die in afbouwfase verkeren, zijn te bezichtigen.
 
De planning
 
De 1e woning is opgeleverd. De vrijstaande woning aan Ter Warden 3 is inmiddels opgeleverd aan de eigenaren. Vanaf begin juni wordt gestart met het opleveren van de woningen op het erf. Als eerste zijn de kavels 1 t/m 6 aan de beurt, vervolgens 15 t/m 18 waarna 19 t/m 21. Deze woningen worden zeker allemaal nog voor de bouwvakvakantie opgeleverd

Vervolgens worden de kavels 31 t/m 35, 13+14, 7+8+29, 9+10+11+12 gereed gemaakt. Welke hiervan vóór en welke na de vakantie opgeleverd worden, is nog niet bekend.

Vanaf begin september volgen de resterende woningen.
 
Bekijk hier de fantastische opnames van het project in letterlijke 'vogelvlucht'!
Voortgang verkoop 
 
We hebben op dit moment nog de volgende luxe grote tweekappers te koop:

Kavels 10 , 52 , 53 , 57 , 58 , 64

Als senioren bungalow is kavel 28 nog beschikbaar.
 

De oude boerderij

Dit voormalig, nog niet gesloopte, typisch Brabantse boerderijtje is nog te koop en bevat een perceel grond van 688 m2. Vele kandidaten vonden de ligging te dicht op de weg. Inmiddels hebben we medewerking toegezegd gekregen van de gemeente om een stukje verder terug te bouwen.

Deze prachtige locatie is zeer geschikt voor een zelfbouwer maar all-inclusive kunnen wij u dit project ook aanbieden. 

Meer informatie vindt u op www.funda.nl  

 
Infrastructuur

Na de bouwvakvakantie verwachten wij dat alle erfwoningen bewoond zijn waarna onze aannemer kan starten met woonrijp maken van dit plandeel. Denk hierbij aan groene afwerking, natuurlijke speeltoestellen en bankjes van oude bomen!
Afvalinzameling

De bewoners in GerwenZO! krijgen geen kliko’s meer voor afvalinzameling. Aan het begin van de wijk langs de Ter Warden ter hoogte van de oversteek Alvershool (die in ere hersteld zal worden), komen ondergrondse containers voor papier, PMD, GFT en restafval. Vanwege de bouwwerkzaamheden kunnen deze nog niet geïnstalleerd worden als de eerste woningen bewoond gaan worden.

Naast ons informatiecentrum komt een tijdelijke afvalinzameling voor restafval, papier en PMD.
 
 
Huis van de toekomst

GerwenZO! verzorgt samen met een adviesbureau alle aanvragen voor de subsidie op de warmtepomp en de BTW teruggave van de zonnepanelen. Een leuke eenmalige meevaller van een paar duizend euro voor de kopers van GerwenZO! Dat er maandelijks géén gasrekening komt, zal een permanente meevaller zijn voor de bewoners in dit project.

Ten opzichte van iedereen in een bestaande woning, hebben de kopers van GerwenZO! een grote voorsprong op het gebied van energiezuinig bouwen en klimaatbeheersing.

Wat de overheid ook bedenkt de komende jaren, GerwenZO! is haar tijd ver vooruit!

 
Kom deze super ambachtelijke details op 11 mei zelf bewonderen!
Individuele wensen voor nieuwe kopers

Het beperkt aantal nog beschikbare woningen heeft voor de kandidaten het voordeel dat er al redelijk snel (vóór het einde van dit jaar) opgeleverd kan worden. Nadeel is dat individuele wensen steeds moeilijker worden naarmate de bouw vordert. Uitbreidingen zijn niet meer mogelijk. Afwerking zoals keuzes in tegelwerk etc. kunnen nog wel.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 
 
Informatiecentrum 

Heeft u interesse voor één van de resterende woningen, bezoek dan ons informatiecentrum op de bouwlocatie. Hier kunt u echt zien waar u kunt gaan wonen!

Het info-centrum is geopend op:

~ zaterdag van 10 tot 12 uur ~

~ dinsdag van 17 tot 19 uur ~


En natuurlijk op afspraak. De koffie staat klaar!
 
Bezoek de website!

Onze website  www.gerwenzo.nl  wordt regelmatig vernieuwd met alle laatste informatie over de nog beschikbare woningen. U vindt daar de definitieve ontwerpen, prijslijsten, technische omschrijvingen etc.

Indien u belangstelling heeft voor dit prachtige plan, lees dan zeker nog eens de vorige nieuwsbrieven na die u vindt op onze website of door HIER te klikken.

 

Na het inschrijven voor een verzoek om contact en verdere informatie via onder anderedeze linkkrijgt u een telefoontje van onze makelaar voor het maken van een afspraak. Ook kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 040-34 00 009.


Alle informatie over GerwenZO! is te vinden op de website www.gerwenzo.nl . Hier kunt u ook een verzoek om contact indienen, of stuurt u bij verdere vragen gerust een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is, zal dit per email aan u bekend worden gemaakt omdat u ingeschreven staat voor de nieuwsbrief van

GerwenZO!
Hét nieuwbouw project van 72 woningen in het Zuidoosten van het dorpse, groene en eigentijdse Gerwen.
 
Met vriendelijke groet,

Team GerwenZO! 
 
 
 
 
 
www.gerwenzo.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
gerwenzo
 
Copyright © 2016 GerwenZO, All rights reserved.

Ons e-mail adres is
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt zich uitschrijven voor deze mailing.

Afdrukken

Open huis op 11 mei!

Op 11 mei tussen 10.00-12.00 uur bent u van harte welkom op de Open Huis dag van GerwenZO! U zult worden rondgeleid op het bouwterrein en kunt de bijna gereed zijnde woningen bezoeken. 

Afdrukken

Ontdek de bijzonder mooie ligging van GerwenZO!

Een opname van de bijzonder mooie ligging van GerwenZO! met een duidelijk beeld van de groene omgeving en de stand van het werk.

Afdrukken

Een mooi artikel in de Nuenense Krant over de eerste boorpaal van GerwenZO!

 

Feestelijke eerste boorpaal op woensdag 11 juli

Onder grote belangstelling van veel kopers, leden van de dorpsraad, bouwteam en andere genodigden werd door ex wethouder Martien Jansen onder het toeziend oog van de huidige wethouder Carolien van Brakel en gedeputeerde van de provincie Noord Brabant de “eerste”boorpaal gemaakt. Eigenlijk was het niet de eerste maar een feestpaal, de boorder was al 2 dagen volop bezig. Dat mocht de pret niet drukken! Sankomij installatietechniek had gezorgd voor de demonstratiewagen van Nathan waarin in het echt de warmtepompinstallatie te zien was. Interessant voor de kopers van deze gasloze woningen. Ook kon iedereen bij zijn eigen huis gaan kijken hoe de bouwput in de meeste gevallen al uitgegraven was.

WE zijn begonnen!  

ONDERSTAAND DE UITEINDELIJKE VERSIE VAN HET STEDENBOUWKUNDIG PLAN VAN GERWENZO!*

*Alle in deze website getoonde ontwerpen moeten nog goedgekeurd worden door de welstandscommissie, gemeente en Woningborg.
Opmerkingen van deze instanties kunnen nog leiden tot kleine aanpassingen.


Verzoek om contact voor verdere informatie en inschrijven nieuwsbrief

* verplicht
 

Inschrijven nieuwsbrief
* verplicht